Me barkun jashtë dhe me veshje transparente/ Ja si dukej Rudina Magjistari 15 vite më parë, do habiteni

206

Moderatorja Rudina Magjistari që në fillimet e karrierës së saj, Rudina ështq kujdesur dhe ka gux uar shumë me stilin.

Shume prej jush mund t’i kujtohet Rudina në emisionet e ndryshme teksa guxonte me veshjen.

Në një prej fotove të publikuara të asaj kohe, Rudina shfaqet gjatë spektaklit “Maratona e Këngës Popullore” dhe me një veshje shumë ndryshe nga ato që vesh në studio sot.

Një element i dukshëm në veshjet e Rudinës janë edhe fustanet e gjatë, transparente e paksa pro vokues.