U shërua nga Covid-19, 74-vjeçarja shqiptare: Ju lutem mos…

171

Një ndër pasojat me shqet ësuese tek të prekurit me covid është frika, an kthi deri dhe depr esioni.

 

Myzejen Hasëraj është 74 vjeç dhe u prek nga covid . Ajo manifestoi simptoma të rë nda dhe vuante edhe nga sëmundje të tjera por teksa la ambientet e infektivit ajo u jep kurajo të gjithëve të mos e përjetojnë me fri kë nëse bien në kontakt me covid.

 

Myzejeni nuk e fsheh që sëmundja është vërtetë e rëndë, kurajo që i dha vetes e ndihmoi atë dhe mjekët t’ia dilnin.

 

Mezejeni ka një thirrje për të gjithë kujdes kur bëni blerjet e ushqime si të fruta perimet apo në dyqane , pasi vetëm atje dyshon se mund të jetë infektuar.