Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është shprehur se vendi ka më shumë nevojë për më shumë gra në politikë dhe qeverisje.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Kryemadhi publikoi fotot e takimit që nënkryetarja e LSI-së, Erisa Xhixho kishte zhvilluar me gratë e njësisë numër 1 në zonën e Ali Demit.

 

“Ne kemi nevojë për më shumë gra në politikë dhe qeverisje

 

Ato gra do ta përmirësojnë Shqipërinë, për ta kthyer në një vend ku të gjithë ndihen si në shtëpinë e tyre”, shkruan Kryemadhi.