HYRJELAJMEHISTORIA IME(Video) Ky shqiptar mban dy gra në shtëpi, ka 7 fëmijë dhe...

(Video) Ky shqiptar mban dy gra në shtëpi, ka 7 fëmijë dhe tani po pret edhe të 8-in

Ndodhemi në Selishtë të Peshkopisë, pranë familjës së Ilaz Laskaj.

 

Në vitin 2001 Iliazi u martua me Anifën, por në vitin 2005 ai lidhi një kurorë të dytë me Manushaqen. Iliazi ka 7 fëmijë dhe pret që së shpejti të bëhet baba për herë të 8.

 

 

“Martesa ime e parë qe me Anifen, por nuk po bëheshim prindër kështu vendosëm që në familje të merrnin edhe Manushaqen. Sot të dyja janë nëna, Anifja na bëri për herë të parë prindër. “, thotë Iliazi.

 

TE TJERA

spot_img