Një situatë e sik letshme ka ndodhur me kryeministrin irlandez Leo Varadkar.

 

Videoja që po qarkullon në internet tregon një grua, e cila pasi afrohet te kryeministri, që po jepte një intervistë për median në Tánaiste në Dublin, e go det atë me një shishe lëng frutash dhe largohet më pas me vrap.

 

Po licia po përpiqet ta ident ifikojë gruan që shkaktoi incide ntin, ndërkohë që ngjarja po he tohet si sulm ndaj kryeministrit.