Va rre të shkatërruara dhe çdo gjë e për mbytur, çfarë la pas cikloni që përfshiu Greqinë

Cikloni që përfshiu shtetin fqinj, Greqinë la pasoja të mëdha në tre ishujt Kefalonia , Ithaca dhe Zakynthos.

 

Sikurse shihet edhe nga foto e publikuara nga mediat vendase shirat e rrëmbyeshëm dhe erërat e forta shkaktuan fundosje të disa barkave, rrëzim të pemëve, dëmtime të va rrezave, mbyllje të rrugëve, si dhe dëmtim të shtëpive.

 

Raportohet se shkollat do të jenë të mbyllura të hënën dhe të martën në Kefalonia dhe Ithaca.

 

 

TE TJERA