Anxhelo Yzeiraj eshte nga femijet me te mire dhe i jashtezakonshem ne memorie.

 

Ai eshte ftuar ne Top Channel. Ai ishte shoqeruar dhe nga motra e tij Bebora e cila mbushi 8 vjec. Ai u pyet ne studio dhe vertetoj se ai ka nje inteligjenc te madhe dhe nje super memorie. Sidomos ne fushen e historise dhe gjeografise.

 

Anxhelo u pergjigj sakt dhe i habiti te gjithe. Duke u pergjigjur rreth shtepise se bardhe dhe presidenteve qe ka pasur ajo. Plot perpikmeri. Per me shume shikoni videon me poshte.