Të gjitha ne vajzat mund të kemi komplekse në lidhje me një tipar tonin dhe duam që ta rregullojmë sa më parë.

Fatmirësisht, sot kjo është e mundur nëpërmjet ndërhyrjeve estetike, por jo të gjitha i pranojnë ato.

Por këtu nuk bën pjesë Rovena Stefa!

Nëpërmjet një fotoje të publikuar në llogarinë e saj në Facebook, ajo na ka treguar se sapo ka dalë nga salla e operacionit, pas ndërhyrjes në hundë.

Këngëtarja tregoi se operacioni kishte shkuar shumë mirë, por duheshin edhe pak ditë për të parë rezultatet.