Hoqi prángat dhe u hódh nga kati i tretë, si i shpëtoi shqiptari búrgut serb

230

Atleti nga Kosova Fikret Shatri, ishte i ftuar në studion e emisionit “Ftesë në 5”.

- PUBLICITET -

Atleti tregoi eksperiencën e tij të vrapimit, nga Prishtina në Tiranë, gjë të cilën e ka realizuar në fillim të korrikut. Por gjatë bisedës në dritë doli dhe një histori tjetër e tij. Atleti rrëfeu se úshtarët serb, e kanë búrgosur dhe ai me pak “dinakéri” mundi të árratisej.

“Kur na kapën si úshtarë na prángosën, na futën në dhomat e hétuesisë së pólicisë serbe në qytetin e Pejës, sepse isha në zonën e Dukagjinit në atë kohë. Kisha shkuar si student për t’u inkuadruar në radhët e úshtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ishte një tavolinë dhe ata harruan kérbaçit me të cilin na dhúnonin.

Punëtori i sigurimit serb, hoqi çelësin nga xhepi i vogël i pantallonave dhe e vendosi shumë larg meje. Mirëpo fati im ishte që kérbaçi ishte i gjatë dhe e afrova çelësin. Diku nga mëngjesi u hódha nga kati i tretë, u árratisa.

Shpëtova pa i thyér këmbët dhe duart por isha i gjákosur për shkak se ishte asfalt dhe kishte guraleca poshtë. Sot jam gjallë dhe ja ku jemi, kisha fatin e tillë”, u shpreh Shatri.

- PUBLICITET -