Roberti ‘nga cmoi’ fanset gjysmë i zhve shur.

Robert Berisha ditën e sotme e nisi me një fotografi më ndryshe prej të tjerave, kësaj radhe doli veç në të bre ndshme.

Në selfien që e ndau me ndjekësit e shumë në Instagram, ai vë në fokus edhe format trupore, për të cilat kujdeset në maksimum.

Por, këngëtari u pendua dhe menjëherë e largoi atë foto, duke e zëvendësuar me një tjetër ku i kishte pantallonat e veshur, shkruan lajmi.net

Kujtojmë se Robert Berisha është në përgatitje të një kënge të re dhe njëherësh edhe një emisioni televiziv.