“Rama iku, mori më shumë se sa dha”, Hajdari tregon çfarë do të ndodhë në 2021-shin

242

A duhet të marrë një mandate të tretë Edi Rama?

Kjo është pyetja të cilës deputetja Rudina Hajdari iu përgjigj duke u shprehur se Edi Ramës i ka ardhur fundi dhe se ai nuk do të marrë një mandate të tretë. Në emisionin Open deputetja e opozitës parlamentare theksoi se kryeministri aktual çfarë kishte për të dhënë e ka dhënë dhe tashmë është koha që ai të largohet.

“ Jam përfaqësuese e opozitës parlamentare dhe një platforme të re politike kështu që dua ta veçoj pak veten nga pjesa tjetër e të ftuarve. Për sa i përket qeverisjes Rama, jam e bindur që Rama dha ça kishte për të dhënë, por dhe mori më shumë se sa dha.

Shqipëria nuk ka progres me të. Asnjë hap përpara. Kemi pasur regres dhe jo progres. Nuk do e marrë një mandat të tretë, se janë bërë bilancet, dhe kemi regres në ça do lloj prizmi ta shikosh,” tha Hajdari.