Lëkundet sërisht Shqipëria nga tërmeti, ja epiqendra dhe magnituda

Lëkundje të lehta tërmeti janë ndier në Tiranë.

Sipas raportimeve paraprake magnituda ishte 2.9.

Ndërsa thellësia ishte 10 km me epiqendër 25 km në Veri të Durrësit.

TE TJERA