Haklajt e Tropojës ia morën të gjithë të dashurit, burri i MISSIT shqiptar paska pasur një jetë shumë të hidhur: Iku që fëmijë në…

Tropoja numëron qindra të vd e kur gjatë periudhës 1997-2000, për m otive që nuk janë zbardhur edhe sot.

Po e njëjta gjë vlen dhe për autorët. Për vr asjen e trefishtë në familjen e Dizdarit, aku zohen vëllezërit Haklaj, por nuk ka një emër cili nga ta ka që.lluar dhe ka vr. arë.

Eldi Dizdari alias Denis Matoshi, i arre. stuar sot dhe i konsideruar si një nga krerët e ko .ka inës në Shqipëri, ka pasur një fëmijëri të vështirë. I rritur në Tropojë në vitet e vësh.tira të ’98 ka përjetuar vr. asjen e të atit. Në vitin 1998, babai i Dizdarit, Naimi është ekz. eku tuar nga fisi i Haklajve.

Në atë kohë pas vr .asjes së Shkëlqim Haklaj, në Tropojë u tha se vetë Fatmiri, ende shef i Komisariatit, kishte shkuar në spital dhe kishte thënë vetëm: Bukur të paskan qëndis vëlla!

Në këtë moment, Fatmiri u largua dhe u rishfaq sërish vetëm të nesërmen, kur në shtëpi po përgatiteshin që të vëllain ta dërgonin për në banesën e fundit. Thuhej se Fatmiri ishte betuar për ha. km arrje, të cilën mesa duket ishte kujdesur vetë që ta kryente pa asnjë ga .bim. Ndoshta kjo është edhe arsyeja e ekz. ektu timit, por tanimë dosja ka zënë “plu hur” pa u zbardhur kurrë.

Për të shmangur ndonjë ha.km arr je tjerër, në moshë të re Dizdari emigroi jashtë vendit dhe nuk dihet se si, por krijoi lidhjet më të fuqishme me protagonistët amerikano-jugor të tr. afikut të k. okai nës duke u bërë një nga “të plo tfuq.is hmit” e vendit.

Shperndaje ketë postim:

spot_imgspot_img

- PUBLICITET -

Aktualitet

Te tjera
LAJME