“9 mëkate”/ Kujtim Gjuzi publikon rezultatin e lojës: E kam vendin në parajsë

122

Deputeti i Kuvendit të Shqipërisë dhe njëherësh kreu i partisë Konservator Kujtim Gjuzi,

është mjaft aktiv në rrjetin social Facebook. Pak ditë më parë ai është bërë pjesë e loje në këtë rrjet social, ku ka publikuar edhe të dhënat përfundimtare të saj.

Rezultati i lojës është se deputeti ka bërë “190 të mira, ka prekur 83 zemra dhe se nivelin e mirësisë e ka 267%”. Po kështu, një tjetër rezultat është se deputeti ka bërë “9 mëkate”, por gjithsesi vendin e ka “në parajsë”.