Lefter Maliqi zbulon surprizën e madhe: Unë, Basha, Kryemadhi dhe opozita do fitojmë mbi 100 mandate

216

Lefter Maliqi ka siguruar se opozita jashtëparlamentare do të fitojë mbi 100 mandate.

Deputeti thotë se kryeministri Edi Rama është drejt fundit dhe se shqiptarët tani janë fokusuar te opozita dhe se sipas tij kanë besim te ajo.

“Kalbëzimi i kësaj qeveria është drejt fundit, sepse nuk ka lidhje me socialistët, por vetëm me oligarkët dhe krimin e organizuar. Më vjen keq për opozitën e bashkuar që tregohet kaq e butë. Unë e kam thënë se opozita e bashkuar në 25 prill merr mbi 100 mandate”, tha Maliqi duke shtuar se:

“Unë e kam thënë se faktori që e rrë zon nga pushteti Rilindjen është LSI dhe është sovrani i kushtetutës, njeri i pavarur në të vërtetë që është i vetmi politikan që Rama ka fr ikë. Meta ka dhënë prova se për interesin e vendit ka dhënë edhe dorëheqjen.

Rama do të marrë godi tjen e përqendruar në 25 prill, por shqiptarët nuk mund të presin këtë datë sepse janë të paduruar”, u shpreh Maliqi.