Artan Hoxha i uron ditëlindjen bashkëshortes me fjalët romantike: Nga dita që të pashë…

528

Gazetarin investigativ, Artan Hoxha jemi mësuar ta shohim shpesh në televizione duke analizuar dhe folur për ngjarje të rënda e kronika të ndryshe.

Por ditën e sotme Hoxha e ka shfaqur shumë ndryshe veten e tij, ashtu si rrallë herë mund ta kemi parë. Me anë të një postimi shumë romantik në Facebook,

Hoxha i ka uruar ditëlindjen me fjalët më të ëmbla bashkëshortes së tij, Nevila. Nevila dhe Artani janë prindër të një djali.