Koha për të testuar logjikën. Cili prej fëmijëve ka shkaktuar rrëmujën

Nëna dhe tre fëmijë çamarokë, në një moment ku njëri prej tyre është e sigurt se ka bërë një gabim.

 

Në fakt nuk është ndonjë gabim i rëndë, por një rrëmujë e vogël në shtëpi. Është koha që të vendosni në lojë logjikën për të gjetur se cili fëmijë është fajtor.

 

Nëse nuk arritët ta gjenit, ne e kemi përgjigjen për ju në foton që ndodhet në galeri.

TE TJERA