Dikur se kishte problem të dilte pa rroba, sot modelja shqiptare e mbuluar me shami: I dashuri im Allahu…

653

Para pak kohësh, modelja e n xehtë shqiptare Shkëndije Mujaj deklaroi në ekran se kishte hequr dorë nga fotot provokuese dhe se kishte bërë një ndryshim ra dikal në jetën e saj. Ajo është mbuluar me shami dhe shprehet se ndihet tepër e lumtur për këtë fakt.

Jam larguar nga muzika, të paktën me stilin që kisha. Po i dashuri im Allahu xh.sh. e mori nënën time të bukur, që më solli në këtë botë dhe akoma e ndjej dh imbjen, mungesën, malli vjen e shtohet, por unë nuk mund të kuptoj të tjerët që e lëshojnë në dhe nënën, babain, motrën, vëllaun, duke mos i shtruar vetes pyetjet ‘ku shkoi?’ dhe ‘a ka nevojë t’i ndihmojë diçka?’. Vazhdojnë jetën sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Ajo më rri para syve; kur e pashë nënën time të ngrirë dhe të ftohtë, u binda se caktimi i Allahut do të ndodhë pamëshirshëm dhi mbjes sime. Por unë e dua Allahun edhe më shumë, i lutem me kënaqësi ta më shirojë nënën time dhe të na ribashkojë në xhenet inshallah.

Mbulesa ime është biznes me Allahun. Ndjekësit e mi do kenë shansin të njohin të vërtetën inshallah. Do mundohem t’u paraqes realitetin.