Shënjestra dhe personi që ka mbetur i pla gosur në ate ntatin me tr itol mbrëmjen e sotme në Tiranë është Preng Gjini.

Gazetari Artan Hoxha mëson se Preng Gjini është vëllai i Armando (Tonin) Gjinit, ish-us htari i Met Kananit që u ekz ekutua në Rrëshen.I pla gosuri është nxjerrë nga makina dhe ndodhet në gjendje të rëndë në Spitalin e Traumës.

Tonin (Armando) Gjini u v ra në at entat në 12 gusht 2019 në Rrëshen.

Deri më tani dyshohet për një ate ntat me telekomandë.