Reperi Rigels Rajku, i njohur për publikun si Noizy i ka prishur marrëdhëniet me këngëtaren Dafina Zeqiri. I ftuar në emisionin “NIN”, reperi tha se e ka ‘halë në sy’ këngëtaren por që faji mbetet gjithmonë ‘kopil’ dhe se e ka hequr nga rrjetet sociale.

“Po, raportet janë të mira me të dy. Ne artistët jemi pak si shumë të çuditshëm dhe nuk e kuptojmë dot njëri-tjetrin. Po të më pyesësh se përse jam distancu me Dafinën, nuk di të them sepse jemi pak të çuditshëm dhe faji mbetet përherë kopil. Fajin se ka asnjëri. Me Ledrin mirë, me Dafinën mirë, jemi në paqe. Nuk jemi folloë, por kur dikush të bëhet halë në sy më mirë mos ta kem follow,”- u shpreh Noizy.

Momenti pas minutës 49:00