Deputeti Halit Valteri, i cili është edhe pjesë e partisë Lëvizja Demokratike Shqiptare është takuar me Brisilda Rroku, vajzën që është bërë e njohur ditët e fundit nga videot e publikuara në ‘Tik Tok’ ku shihet duke u dhu.nuar nga Margarita Gjoni.

 

Fotoja e tyre është publikuar nga Ina Kollcaku, konkurente në emisionin “Përputhen” dhe siç lexohet në shkrimin e saj, ishte deputeti ai që iu mundësoi takimin dy vajzave.

 

Brisilda aku zohet nga Margarita se i ka prishur lidhjen e saj me ‘Nojën’, dhe këto ak uza u dokumentuan në tre video të cilat u bënë menjëherë virale.

Brisilda Rroku, personazhi kryesor i fenomenit “Noja” ka dhënë një intervistë për jetën e saj në studion e Shqipëria Live. Në fjalën e saj, ajo ka treguar se është ndjerë e kër.cënuar dhe di skr iminuar, duke bërë me dije se një impakt të madh kanë pasur edhe rrjetet sociale.