Kryeministri Edi Rama e ka nisur diten sot me publikimin e nje galier fotosh nga masat e marra ne shkolla per te mirepritur nxenesit ne kushtet e nje situate kritike per shkak te pandemise.

 

“MIRËMËNGJES duke ju uruar nxënësve e mësuesve një vit të mbarë shkollor, pikësëpari me shëndet dhe patjetër edhe me rezultate sa më të mira“, shkruan Rama ne mesazhin e publikuar ne faqen e tij ne Facebook.