Është momenti të zbuloni aspekte të ndryshme të personalitetit tuaj nëpërmjet këtij testi, në mënyrë që të njiheni pak më mirë me veten tuaj.

 

Çfarë patë më parë?

Macja që ulet nga shkallët: Ju nuk u kushtoni vëmendje detajeve. Ndoshta jeni pak i çrregullt dhe naiv. Ju besoni në gjithçka që shihni dhe kjo ju bën ta doni jetën.

 

Macja që ngjitet nga shkallët: Ju jeni një person i vëmendshëm dhe keni intuitë të mirë. Ju i kushtoni shumë vëmendje detajeve dhe ju pëlqejnë sfidat.