Aksi denti i rëndë në Elbasan, flet gazetari Edmond Dibra, babai i Denisës: Vajza ime është mirë, por Nervida është …

Gazetari Edmond Dibra, babai i 26 vjeçares Denisa Dibra, ka thënë nga spitali i Tra umës se vajza e tij është përmendur dhe është mirë.

Denisa bashkë me tre mikesha të saj është përpla sur dje nga një mjet Mercedes Benz në dalje të tunelit të Elbasanit, fa tkeqësisht dy nga shoqet e saj humbën jetën, kurse një tjetër ndodhet në gjendje kri tike për jetën.

“Aks identi ishte shumë i rë ndë. Në orën 5 të mëngjesit ka ardhur reagimi i parë i saj. Nuk e kujton fare përpl asjen. Kur është përmendur ka kërkuar vetëm shoqet e saj. Kjo është një gjë e mirë sipas mjekëve sepse ajo mban mend momente”, u shpreh Edmond Dibra, ndërsa ka kërkuar që qytetarët të dhu rojnë gj ak për të shpëtuar shoqen tjetër të Denisës, Nervida Garunjën.

Gazetari i RTSH tha për Report TV si e mori vesh lajmin.

“Në darkë thash si s’po më merr vazja. Mua s’po më mbante vendi vet. I bie vajzës dhe më del në telefon dikush e më thotë që alo alo. I thash kush je ti që hap telefonin e vazjës sime. Unë jam një qytetar nga Elbasani më tha dhe vazja juaj ndodhet jashtë rrezikut për jetën. I thash po pse ca ka ndodhur. Është bërë një aks ident më tha por vajza është mirë. Pastaj jam nisur menjëherë për në spital”, u shpreh ai.

TE TJERA

spot_img