Një tragjedi familjare është shënuar ditën e sotme në qytetin e Gramshit. Brenda pak orësh janë ndarë nga jeta nusja 55-vjeçare dhe vjehrra e familjes 78 vjeç.

Sipas informacioneve, tre anëtarë të kësaj familje kanë qenë të infektuar me COVID. Bashkëshorti dhe i biri i viktimave ndodhet aktualisht në gjendje të rëndë shëndetesore.