HYRJELAJMEPOLITIKËPër inspektim me barkun e rrumbullakosur; deputetja socialiste në pritje të ëmbël?!

Për inspektim me barkun e rrumbullakosur; deputetja socialiste në pritje të ëmbël?!

Deputetja socialiste Blerina Gjylameti duket se është në pritje të ëmbël për herë të dytë.

Dyshimet për këtë i kanë ngritur disa foto gjatë inspektimit të punës që po kryhet në shkollën e Lalmit në Vaqarr, së bashku me ambasadorin e Çekisë, Jaroslav Ludva dhe kreun e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Edhe pse është treguar e kujdesshme që të mos bjerë në sy, sërish me kalimin e muajve, deputetja nuk ka mundur ta fshehë barkun e rrumbullakosur.

Vetë Gjylameti nuk ka konfirmuar asgjë lidhur më këtë fakt, dhe se dyshimet janë ngritur referuar fotove të publikuara në rrjetet sociale.

Kujtojmë se, Blerina Gjylameti është nënë e një djali 10-vjeçar.

TE TJERA

spot_img