Ishte dhe Ermal Mamaqi aty/ Modelja tregon çfarë bëri me aktorin Bruno Shllaku

Modelja Serena Sula, ka qenë pjesë e filmit “I love Tropoja”. Serena shfaqet në skenën kur Ermal Mamaqi dhe Bruno Shllaku shkojnë në kazino.

 

Modelja ka treguar gjatë intervistës se për ka bërë 6-7 prova për skenën ku duhet të lëp inte tek qafa Brunon.

 

“Shumë prova kemi bërë atë ditë, 6-7 prova. Unë isha ajo vajza që do isha mes Ermalit dhe Brunos dhe do ja merrja mend te kazinoja Brunos për lekë. Do ta lëp ija te qafa dhe e bëra”, tha Serena.

 

Modelja u shpreh se mund ta shohim sërish në filmin e radhës të Ermalit. “Ermali më ka thënë që nëse bëj film tjetër do të jesh ti prap”, përfundoi Serena.

TE TJERA