Në muajt e fundit, tema kryesore e të gjitha medieve botërore ka qenë infeksioni në rritje Covid-19, dhe numri i të infektuarve po rritet edhe në vendin tonë. Infeksioni i koronavirusit demonstrohet nga dy simptoma kryesore, përkatësisht kollë dhe ethe.

 

Të shtyrë nga dilema të tilla, Luckily Radio 2 i Britanisë ka ndarë një incizim audio që dëshmon për kollën e thatë te një pacienti i infektuar me koronavirus. Kur kolla është e thatë dhe pa mukus atëherë është një këmban alarmi se ju jeni të infektuar.

 

Më poshtë mund të dëgjoni regjistrimin që tregon se si tingëllon kolla e njeriut të sëmurë me koronavirus.

 

Listen to what coronavirus cough sounds like and how to tell it apart from common cold

Pubblicato da VIPa Klips su Giovedì 16 luglio 2020