Arisi dhe Ana, konkurentë në emisionin “Përputhen” krijuan debat në studio që ditën e parë që u përballën, dje pasdite. Arisi u prezantua dhe kërkoi që të shfaqte natyrnë e tij të veçantë, teksa shtoi se di të jetë edhe me humor, edhe serioz.

 

Pjesë nga biseda

Arisi: Jam Aris Lika 25 vjeç nga Tirana. Kam ardhur të sfidoj veten këtu. Më kanë thënë se kam një tip të veçantë… Bora Zemani: Çfarë ka të veçantë tipi yt

 

Më mirë ta zbulojmë me kohën. Bora: Na thuaj diçka… Arisi Por kështu siç dukem serioz me këmishë, gjithçka e ndërthur me të qeshur… Bora: Do t’i bësh vajzat për të qeshur. Arisi: Mendoj se po…

 

Bora: Do të ishte idealja goca eee. Vajzat: Jo jo jo absolutisht. Më vonë, teksa Arisi vuri re që vajzat ishin të ndara, disa donin djem që bënin humor, e të tjera, seriozë, tha se ato dfuhet të ndajnë mendje.