Pak më parë publikuam se ka dalë në shitje apartamenti i familjes Josifi, ngjarjet e së cilës sh okuan mbarë vendin dhe më gjerë.

Mësohet se Blerta, vajza e vetme e mbijetuar e familjes ka dalë nga spitali dhe po rikuperohet. Ajo është vendosur në shtëpinë e xhaxhait të saj në Përmet. Ndërkohë pas njoftimit, një qytetare është interesuar për të blerë apartamentin dhe në një mesazh për JOQ Albania ajo ka pyetur për çmimin e shitjes së tij. Ajo shprehet se ka nevojë për një shtëpi.

Mesazhi i qytetares:

E kam seriozish qe do e blej, kam nevoje per nje shtepi! Sa kushton?