HYRJELAJMEBOTAPedagogia ndërron je të teksa po jepte mësim online, studentët tmerrohet

Pedagogia ndërron je të teksa po jepte mësim online, studentët tmerrohet

Një ngjarje e rë ndë është shënuar në Argjentinë ku një pedagoge teksa oishte duke dhënë mësim, ka hasur në prob lem me frym ëmarrje.

46-vjeçarja Paola de Simone, e cila jepte lëndën e politikës dhe marr ëdhënieve ndërkombëtare në universitetin e Buenos Aires në Argjentinë ndë rroi je të për shk ak të probl emeve me frymë marrjen gjatë një ore mësimi që po zhvillonte në aplikacionin Zoom.

Sipas dëshmive të nxënësve, të cilët panë drejtpërdrejt këtë ngjarje të rë ndë, pedagogia u shf aq duke gul çuar dhe për këtë ata i kërk uan që të ndërpriste mësimin dhe të shkonte në spital.

Paola kishte shkruar më herët në rrjetet sociale se në fund të gushtit kishte pasur simptoma të kor onavirusit të paktën për 4 javë, të cilat nuk i ishin larguar.

TE TJERA

spot_img