Me çfarë po i ushqejmë fëmijët/ Shitësja e thotë me gojën e saj, po i deshe për fëmijët perimet, mos i merr

Duhet të kemi shumë ku jdes nga ushqimet që zgjedhim, sidomos nëse flitet për perimet apo frutat! Disa video të fshehta të realizuara nga “Fiks Fare” zbulojnë bisedat me fermerët, të cilët pranojnë hapur se domatet, kastravecët apo shalqinjtë janë të rritur me hormone dhe janë aq të rr ezikshme, sa ata vetë nuk i konsumojnë.

 

Në një vëzhgim në Lushnje, Fier, Kuçovë dhe Berat, nga ku furnizohemi me fruta-perime, gazetarët e “Fiksit” zbuluan se domateve dhe kastravecëve iu injektoheshin hormone për t’i nxjerrë sa më parë në treg.

 

hitësja në Fier: “Nuk fus në shtëpi as kastravec, as domate. Nuk ia vlejnë, pasi fermerët abuzojnë duke u hedhur 4-fishin e normës. Kastravecit ia hedhin ilaçin te rrënja dhe është shumë i dëmshëm për organizmin”.

 

Fermeri në Kuçovë: “Nëse i do për fëmijë, mos merr. Nuk bëjnë, ose vetëm t’i sëmurësh me duart e tu

TE TJERA