Kjo vajzë mbeti pa flokë për shkak të një gabimi që e bëjnë të gjitha vajzat/ Mësoni që të mos përfundoni si ajo

172

Balerinët nuk janë të vetmit që e duan stilin klasik të flokëve.

- PUBLICITET -

 

Por ish balerina, Diva Holland po i paralajmëron të tjerët për rreziqet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort. Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të humbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.

 

Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u përballë me shumë ngacmime nga shokët e saj. Alopecia Traction është termi i përdorur për humbjen e flokëve për shkak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rrënjëve.

 

Raportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si humbje e flokëve rreth linjës së hollë.

 

Diva përfundimisht vendosi t’i nënshtrohet një operacioni për një transplantim të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhvendosjen e tyre në vendet ku humbja e flokëve ishte e dukshme, sipas Good Housekeeping

- PUBLICITET -