Deklarata e fortë nga Ngjela: Turqia do sjell anije të mbroj detin e shqiptarëve që Rama mos t’ia fal grekëv, e meriton ai të jetë më kryeminsitri ynë?

177

Avokati Spartak Ngjela ka reaguar ne lidhje me deklaratat e presidentit turk Erdogan lidhur me konf liktin me Greqine.

 

 

Referuar faktit se ush tria turke mund te vije ne Vlore per te ndaluar zgjerimin e kufirit detar me Shqiperine, Ngjela pyet: Kush e qeveris Shqiperine?!

 

Luf tan ijet Turke do shkojnë në Vlorë dhe në Sarandë të mbrojnë detin e Shqipërisë që kërkon të pus htohet nga Greqia. Kurse, kryeministri i Shqipërisë iu thotë shqiptarëve se Greqia ka të drejtë të marrë 12 km det.

 

E kuptoni se kush po e drejton Shqipërinë? Po, pas kësaj; akoma do të rrijë kryeministër i Shqipërisë ky bakall i pacipë?