UFO-t duke “vallëzuar”? Për ju që jeni mosbesues, ja çfarë ndodhi në qiell gjatë natës (Video)

Për ato që nuk besojnë se ekzistojnë UFO-t, ka një të re!

 

Një video e publikuar në Instagram nga faqja “travelchannel” na paraqet dy drita që vallëzojnë së bashku duke na lënë përshtypjen se janë UFO. Të paktën kështu duket dhe e shoqëruar me këngën që faqja e njohur ka vendosur.

 

“Performancë mahnitëse. 10/10 për aftësitë në kërcim UFO”- shkruhet përkrah videos dhe komentet kanë qënë të shumta. Që nga komentet se e gjithë kjo është false e deri tek personat që e gjithë videoja iu është dukur romantike.

 

Nuk dihet se në cilin qytet janë kapur këto pamje e sigurisht që nuk dihet se nëse e gjitha është e vërtetë.

 

Megjithatë lejini dyshimet mënjanë dhe shijoni videon!

 

TE TJERA

spot_img