Majko mbreti i tenderave/ Pas tenderit për zara e kopsa hap tender për like në rrjetet sociale

Pandeli Majko ka habitur serish. Ministria e Diasporës që drejtohet nga Majko ka hapur një tender për të rritur liket dhe komentet në Facebook e ministries.

 

Fondi prej 3 milionë lekë (të vjetra) është fituar nga një kompani e re, e themeluar në qershor të këtij viti.

 

Vetëm pak kohë më parë, Pandeli Majko hapi një tender tjetër për të blerë 2 mijë lojëra ‘Mos u nxeh’

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img