Greqia do të na marrë 12 milje në detin Jon? Spartak Ngjela nxjerr prapaskenat : Shqiptarë mos kini merak, ja çdo ndodhë

Avokat Spartak Ngjela ka reaguar në lidhje me deklaratat se Greqia do t’i marrë Shqipërisë 12 milje në detin Jon.

Ngjela shkruan se nuk ka asnjë gjë për t’u shqetësuar, pasi kryeministri grek që flet si push.tues nuk na merr dot asnjë gjë. Avokati zbulon se nën pre.sionin amerikan politikanët shqiptarë e kanë rrëzuar marrëveshjen e 2013-ës.

“Unë jam në dijeni të plotë të kësaj çështjeje, se kërkesën për Gjykatën Kushtetuese e kam firmosur vetë.

Gjykata Kushtetuese e rrëzoi me nëntë vota pro dhe asnjë kundër marrëveshjen korruptive të Detit Jon.”, shkruan Ngjela.

Postimi i plotë:

Për Detin Jon.

Asnjë fr.ikë nuk duhet të kenë shqiptarët. Po, pse po flet kryeministri grek si pus.htues i territorit shqiptar në Detin Jon?

Mos ia vini re, ai tani është një fakir. Ne, këndej nga Tirana, i themi sjelljes së tij: kërcen prifti nga belaje; sepse ka fr.ikë. Ai kuptohet se tani ka shqetësim fr.ike nga Erdogani dhe fregatat e anijet e rënda luft.arake të Turqisë, prandaj mendon se po kër.cënon me Shqipërinë. Asnjë rr.ezik nuk ka Shqipëria për të humbur territorin e saj në Detin Jon.

Gjykata Kushtetuese e ka rrë.zuar tani marrëveshjen prej hajduti, për shitjen e kufirit shqiptar në Detin Jon, që bëri në vitin 2013 korrupsioni i lartë shtetëror. Sot nuk ka forcë që ta pr.ishë atë vendim, se kompetenca e vendosjes, sipas kushtetutës, është Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë.

Në të njëjtën kohë, duhet vënë në dukje se, qeverisë shqiptare ia kërkoi këtë me ngulm dhe me forcë politika e lartë amerikane: ajo kërkoi me forcë prishjen e marrëveshjes së detit Shqipëri -Greqi me vendim të Gjykatës Kushtetuese. Prandaj, marrëveshje nuk ka më, dhe të korruptuarit e qeverisë së atëhershme shqiptare kanë ulur veshët e po rrinë me fr ikë, sepse SPAK duhet të fillojë procesin pe nal.

Unë jam në dijeni të plotë të kësaj çështjeje, se kërkesën për Gjykatën Kushtetuese e kam firmosur vetë. Gjykata Kushtetuese e rrëzoi me nëntë vota pro dhe asnjë kundër marrëveshjen korruptive të Detit Jon.

Grekët janë genoc idistë, sharlatanë, antishqiptarë shekullorë dhe push tues territoresh të gjera shqiptare. Por, Detin Jon nuk na i marrin dot, siç na kanë pus htuar Korfuzin, Çamërinë dhe Epirin, nga Preveza e deri në Janinë.

Gjithsesi, dardha e ka bishtin mbrapa, dhe kjo e sotmja është historia e Arbërisë që po rivjen. Nuk do të jetë e largët koha për ta fituar tërësinë e plotë territoriale e drejta arbërore. Madje, është shumë e afërt. Keni për ta parë…

TE TJERA