“E dashura e ish-burrit më…” Dajana Shabani e thotë troç: Ma kanë çuar mbrëmë, tradhëtia….(Foto)

Moderatorja e njohur shqiptare Dajana Shabani i ka lënë dje hapësirë ndjekësve të saj në Instagram për ta pyetur për çfarë të dëshironin ata dhe një prej tyre e ka pyetur për tekstin e një kënge arabe.

“Me këtë këngë më kanë përshëndetur mbrëmë dhe e dashura e ish-bashkëshortit ma përktheu duke më thënë që flet për tra dhëtinë”, shkruan Dajana.

Nuk e dimë nëse Dajana e ka ironikisht këtë dhe tregon kështu se e dashura e ish-burrit e ka përshëndetur me një këngë tradhëtie (duke nënkuptuar tra dhtinë e të shoqit) apo mos ndoshta moderatorja ka vërtet marrëdhënie të mirë me të dashurën e ish-it të saj, aq sa ajo i përkthen dhe tekste këngësh.

TE TJERA