Ramën nuk e zë gjumi, ngrihet që në pikë të mëngjesit t’u japë një mesazh turistëve

Kryeministri Edi Rama, e ka nisur mëngjesin me një thirrje për të gjithë pushuesit, të cilëve u sugjeron që të vizitojnë jugun.

Në postimin e tij, Rama, u sugjeron që të vizitojnë Kishën e Shën Kollit në Mesopotam, e cila sipas tij është shpëtuar nga rrënimi nga qeveria.

Kryeministri Edi Rama pasi pushoi në jug të vendit këtë verë u ka bërë një sugjerim të gjithëve pushuesve që zgjedhin pikërisht këtë pjesë të Shqipërisë për ta vizituar.

“MIRËMËNGJES, dhe me sugjerimin miqësor për të gjithë ata që zbresin në Jug, për të mos e humbur këtë perlë të Trashëgimisë sonë Kulturore, pasi e shpëtuam nga rrënimi dhe e kthyem në një tjetër destinacion tërheqës për turistët e për eksploratorët e thesareve të Shqipërisë, ju uroj një të dielë të mbarë”, shkruan Rama.

TE TJERA