A është sot dita juaj me fat? Ja cilat janë datat me fat për çdo shenjë horoskopi

179

A është sot dita juaj e lumtur?Çdo ditë e muajit me vete bart përparësitë dhe dobësitë e caktuara – varësisht nga shenja juaj e horoskopit.

Prandaj po ju japim listën e ditëve më fatlumtura dhe më pafatlumtura për çdo shenjë të horoskopit. Qe në cilat data assesi nuk do të guxonit të merrni vendime me rrezik, por edhe në cilat data është më se e dëshirueshme të merrni vendime, sepse fati është në anën tuaj:

Dashi

Datat më fatlumtura: 2,3,11,12,13,21,22,29,30,31 Datat më pafatlumtura: 19,20,23,24,27,2

Demi

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,18,25,26 Datat më pafatlumtura:4,5,23,24,27,28,31

Binjakët

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,25,26Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31

Gaforrja

Datat më fatlumtura: 9,19,11,19,20,27,28Datat më pafatlumtura: 2,3,6,7,8,25,26,29,30,31

Luani

Datat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30Datat më pafatlumtura: 4,5,6,9,10,27,28

Virgjëresha

Datat më fatlumtura: 4,5,14,15,16,23,24Datat më pafatlumtura: 2,3,7,8,11,12,13,29,30

Peshorja

Datat më fatlumtura: 7,8,17,18,25,26Datat më pafatlumtura: 4,5,9,10,11,14,15,31

Akrepi

Datat më fatlumtura: 9,10,19,20,27,28Datat më pafatlumtura: 6,7,8,12,13,16,17,18

Shigjetari

Datat më fatlumtura: 2,3,12,13,21,22,29,30,31Datat më pafatlumtura: 9,10,14,15,16,19,20

Bricjapi

Datat më fatlumtura: 4,5,6,14,15,23,24,31Datat më pafatlumtura: 11,12,23,17,18,21,22

Ujori

Datat më fatlumtura: 6,7,8,17,18,25,26Datat më pafatlumtura:14,15,19,20,23,24

Peshqit

Datat më fatlumtura: 9,10,11,19,27,28Datat më pafatlumtura:16,17,18,21,22,25,26