U shfaq një dritë e madhe në qiell natën habiten dhe luten shqiptarët: Zot bëj mirë dhe mba dorën Zot se kemi fëmijë

Një objekt, aspak i za kontë, është parë nga qytetarët në Laprakë dhe zona të tjera të kryeqytetit gjatë natës që lamë pas.

Objekti misterioz me ngjyrë të kuqe ndriçon qiellin e natës …

 

Në disa foto dhe video të dërguara në redaksinë e JOQ Albania, mund të dallohet objekti në qiell, që ndriçon me një ngjyrë të kuqe, dhe më pas shuhet në mënyrë graduale.
Nuk dihet saktësisht nëse ‘drita e kuqe’ e filmuar nga qytetarët është ndonjë meteor që ka marrë fl akë pasi ka rënë në kontakt me atmosferën e Tokës apo diçka tjetër.

 

Një gjë është e sigurt, banorëve u ka bërë shumë përshtypje dhe kanë nxjerrë celularët për ta filmuar.

 

Prsh joq ju lutem shperndajeni kete foto isha ne ballkon tani e ne qiell doli nje si tip disku ishte ngjyr i kuq dhe i vogel sa nje yll e ne form disku. Ndejti 5 min e me pas u zh duk direkt ju lutem shperndajeni ano nim. Me thoni o njerz cfar mund te ishte?

 

Ajo që bie më shumë në sy është që pamjet vijnë kryesisht nga Lapraka, por është dërguar edhe një video nga Bulevardi i Ri.

Një tjetër qytetar shkruan:
“Dje naten ne laprake. Ishte me shum por nuk e kapem dot.”
Si përfundim nuk mund ta dimë se çfarë është objekti që ka ndriçuar qiellin gjatë natës së kaluar por padyshim që mbetet i paz akontë.

TE TJERA