Shqiptari i lë italianët me gisht në gojë, nuk do ta besoni çfarë u gjet në gojën e tij

210

Një shqiptar është pra.ngosur nga autoritetet italiane në zonën e Flero të Brescias. 21- vjeçari shqiptar u pikas teksa shëtiste me sjellje të dyshimtë.

Në kohën kur karabinierët e ndalën dhe i bën disa pyetje, i riu nuk foli. Ai qendroi i qetë përballë tyre pasi në gojë fshihte 8 doza ko.kaine.

Lënda nar.kotike peshonte afro 5 gramë, e destinuar për shitje. Shqiptari nuk kishte precedentë të tjerë penal, madje as edhe një vendbanim ku jetonte.

Megjithatë ai u dë.nua nga gjykata me 1 vit e 4 muaj b.urg dhe pas dë.nimit do të dë.bohet për në Shqipëri. Identiteti i tij nuk është bërë ende me dije.