Shpërthen qytetari : Erdha nga Patra ta votoj Ramën: Kam fëmijën 1 vjeç në makinë, qeveria na la në rrugë!

164

Prej katër ditësh shqiptarët po torturohen në pikën kufitare të Kakavijës, në pritje për të kaluar në Greqi.

Ata janë shfaqur të lodhur dhe të sfilitur nga pritja në radhët e gjata. Madje një qytetar votues i kryeministrit Rama në zgjedhjet e kaluara, me l ot në sy është shprehur se qeveria shqiptare po i lë njerëzit në rrugë, ndërsa me Serbinë bën marrëveshje.

Ai u shpreh:

Po bëj katër ditë zotëri, kam 1 vjeç fëmijën brenda në makinë, e t’ju vijë turp këtyre se venë bëjnë marrëveshje me serbin, e një milion shqiptarë presin këtu katër ditë. T urp tu vijë kaq, se kam ardhur nga Patra për të votuar këtë h ale.