U martua me italianen 5 vite më të madhe për letra, shqiptari e pëson keq

Për të marrë lejen e qëndrimit në Itali, një shqiptar ka organizuar një martesë false që është zbuluar nga policia.

39-vjeçari organizoi ceremonine me 5 dëshmitarë të ftuar, dy burra me origjinë shqiptare të moshës 39 dhe 22 vjeç dhe tri gra në Genova, të moshës 21, 22 dhe 42.

Pasrtnerja e tij me diferencë 3 vite më e madhe, e moshës 42-vjeçare, do i siguronte atij praninë në territorin italian. Ata u arre stuan nga karabinierët pasi akuz ohen se ndihmojnë emigracionin e paligjshëm.

TE TJERA