VIS Albani permes projektit “Green Lands” vijojne misionin e tyre

110

Falë mbështetjes së BE-së përmes projektit “Green Lands”, pas dorëzimit të 32 kontejnerëve për grumbullim të diferencuar, më 30 korrik një kamion për grumbullimin e mbeturinave iu dhurua Bashkisë së Malesise se Madhe.

Vazhdojnë përpjekjet e VIS Albania për te përmirësuar kapacitetet e institucioneve vendore në administrimin e duhur të mbeturinave dhe sensibilizimin e popullatës.

Për të lexuar më shumë rreth projektit “Green Lands” klikoni ketu: https://www.facebook.com/VISnordAlb/posts/3059383154143654