Doktoresha lë foshnjën e saj të sapolindur dhe ndihmon një tjetër grua shtatzënë

Një ngjarje mjaft interesante dhe frymëzuese njiherit.

Shumë raste kemi parë dhe ndëgjuar kur doktorët bëjnë sak rifica mjaft të mëdha për ti ndihmuar të tjerët.

Mirëpo rasti i Amanda Hess është disi ndryshe Doktoresha Amanda Hess ishte në s pital duke u përgatitur të lindë kur dëgjoi se një nënë shtatzënë ishte në gjendje të vështirë dhe doktori i saj ishte larguar nga sp itali për një pushim.

Ajo se çfarë bëri ajo ishte e pabesueshme. Dr. Hess la fëmijën e saj pak kohë vetëm dhe me vrap shkoi dhe e ndihmoi gruan për të lindur.

TE TJERA