Shkon të hajë hamburger në restorant/ Vajza mbetet pa frymë nga ajo që i panë sytë

142

Një vajzë e re ka mbetur e sh okuar pasi në një hamburger të McDonald’s ka gjetur një merimangë të ngor dhur të pjekur. Mer imanga u gjet brenda ushqimit të partnerit të saj.

Joanna Kincaid, 22 vjeç, vizitoi një degë të restorantit të ushqimit të shpejtë në College Road në Birmingham. Ajo kishte vendosur të konsumonte hamburger bashkë me partnerin e saj Jason në 8 janar, por gjithçka ka shkuar keq.

Shkon në “Fast Food”, vajza “shqyen sytë” nga

Pak para se partneri i saj të kafs honte hamburgerin, çifti është nev eritur pasi ka gjetur një meri mangë të vogël kafe të ngulitur në një cep të bukës. Dyshja menjëherë e kthyen hamburgerin përsëri në dyqan, por nuk morën asnjë kompensim për këtë.

Ajo tha:

“Ishte e pësh tirë. Këmbët e merimangës kishin ngecur në bukë. Nuk e imagjinoj dot se si punonjësit e janë kompanie kaq të madhe, e cila u shërben si fëmijëve, edhe të rriturve, nuk e vunë re insektin në ushqim. Fatmirësisht kjo më ndodhi mua dhe jo ndonjë fëmije të vogël, i cili me shumë mundësi, nuk do ta kishte vënë re fare”.