HYRJELAJMEBOTAPamje prekëse! Babi i trembur përpiqej të fshihte fëmijën poshtë tavolinës gjatë...

Pamje prekëse! Babi i trembur përpiqej të fshihte fëmijën poshtë tavolinës gjatë shpër thimit në Bejrut

Si pasojë e shpërt himit masiv në kryeqytetin e Libanit në Bejrut, deri më tani janë shpallur 50 të vde kur dhe mbi 5000 mijë të pl agosur. Një bilanc ky shumë i rëndë.

Banorët e kryeqytetit janë përballur me momente tme rri, fr ike dhe ank thi. Nëpër rrugë shikon njerëz të gja kosur. Të tjerë të frikësuar për të afërmit e tyre.

Një video e postuar në “Twitter” shihet një baba me fëmijën e tij në shtëpi dhe gjatë shpë rthimit të madh, babi i trembur nuk dinte se çfarë të bënte apo si ta mbronte fëmijën e tij.

Duke u vërtitur nëpër shtëpi, ai e fut nën tavolinë dhe trupin e tij e kthen si mburojë për të. Për më shumë ndiqni videon:

TE TJERA

spot_img