HYRJELAJMEBOTAFamiljarët u çmendën se humbi në det, fëmija mbijeton falë këshillave të…

Familjarët u çmendën se humbi në det, fëmija mbijeton falë këshillave të…

Një 10 vjeçar ia ka dalë të mbijetojë më shumë se një orë në det falë këshillave që i kishte parë në një dokumentar të BBC. Fëmija u raportua se ishte zhdukur në det në Scarborough, North Yorkshire.

Ekuipazhi i qytetit të varkave të qytetit më vonë e gjeti atë duke lundruar në shpinë, me krahët dhe këmbët e tij të përhapura, duke bërtitur për ndihmë. Veprimet e tij janë ato rekomandohen në dokumentar kur gjendesh në vështirësi në det.

Përvec frikës që shkaktoi te familjarët, ai është përgëzuar nga të gjithë për mbijetesën e mrekullueshme dhe ruajtjen e qetësisë në ato rrethana të vështira.

TE TJERA

spot_img