Burri pret 2 fëmijë njëherësh me gra të ndryshme, gruaja zbulon dashnoren e të shoqit në të njëjtin spital

122

Të lindurit do të thotë të jetë një nga momentet më magjike të jetës – por, për këtë nënë, momenti ishte në dramatik nga pabesia e burrit të saj.

Një mami që ishte në ndryshim në atë kohë, mbeti e habitur kur nëna zbuloi se partnerja e fshehtë i burrit të saj ishte gjithashtu në të njëjtin spital duke lindur.

Punonjësja e kujdesit shëndetësor, nga SH.B.A., ishte ulur afër çiftit në kohën kur nëna u përball me burrin e saj, dhe kapi reagimin në kamera.

Postimi, i cili u ngarkua vetëm dy ditë më parë, ka marrë mbi 82,000 reagime, dhe 4,100 komente nga përdoruesit e Reddit. Kuptohet, konsensusi i përgjithshëm ishte se përdoruesit ndjeheshin keq për gruan e tradhëtuar që po bëhej nënë.